Friss: ilyen állapotban van a Jókai utcai házomlásban megsérült balerina

Fotó: Major Kata - Origo -
házomlás Operettszínház baleset Budapest jókai utcai házomlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, leomlott egy épület a budapesti Jókai utcában. Négy ember sérült meg, a legsúlyosabban a Budapesti Operettszínház táncművésznője. Most sokak szerint valóságos csoda történt, a táncoslány állapota javulásnak indult. 

A 26 éves balerina éppen a barátjával tartott a színházba, amikor rájuk omlott az épület. A fiatal nő súlyos koponya- és gerncsérüléseket szenvedett. Barátja, Babácsi Benjámin korábban elmondta, hogyan történt a tragédia, majd kiderült, hogy a fiatal művésznőt kedden délután még mesterséges kómában tartották.

Fotó: Major Kata - Origo

A legfrissebb hírek azonban már arról szólnak, hogy egyre jobbak Nikolett esélyei. A Bors informátora szerint már nem tartják mélyaltatásban.

"Niki egy igazi harcos. Szinte csoda, ami vele történik. Javult az állapota, de a gerincéhez továbbra sem mernek az orvosok hozzányúlni" - mondta az ismerős.

A házomlásról többet ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.