Rendőrök vizsgálják a Balaton Sound óriáskerekén történt baleset körülményeit

Fotó: Rockstar Photographers -
Balaton Sound óriáskerék baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, kizuhant az óriáskerékből és súlyos sérüléseket szenvedett egy fesztiválozó férfi a Balaton Soundon. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. 

2022. június 30-án, este 23 óra tájban eddig tisztázatlan körülmények között balesetet szenvedett egy fiatal férfi a Balaton Sound fesztiválon üzemelő óriáskerék használata során.

Fotó: Rockstar Photographers

A fesztivált szervező Zrt. a baleset után közleményt adott ki. "Cselekedetére semmi előzetes jel nem utalt, a történtek pillanatok alatt zajlottak le, esély sem volt a baleset megakadályozására" – írták.

Az eset teljeskörű tisztázása érdekében a Siófoki Rendőrkapitányság ismeretlen tettessel szemben, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt rendelt el nyomozást. A baleset körülményeit a hatóság igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.