Holtan találtak egy 3 éves kisfiút: az anyja a fagyasztóban tárolta gyermeke holttestét

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság fagyasztó gyerekgyilkosság gyilkos anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyilkossággal vádolnak egy anyát Detroitban, miután 3 éves fia holttestét pénteken egy fagyasztóban találta meg a rendőrség.

A gyermek édesanyja, A 31 éves Azuradee France ellen Kym Worthy Wayne megyei ügyész vádat emelt gyermekbántalmazás, kínzás és halál eltitkolása miatt, amelyek mindegyike bűncselekménynek minősül.

France-t vasárnap bíróság elé állították, ártatlannak vallotta magát – közölte az ügyészség a CNN-nel.

A gyermek holttestére péntek hajnalban bukkantak rá, miután a rendőrök a házban rutinellenőrzést végeztek – mondta James White detroiti rendőrfőnök pénteki sajtótájékoztatóján. A rendőrök a gyermek holttestét a fagyasztóban, bomlásnak indulva találták meg.

A nyomozók azt mondták, egyelőre nem tudják, hogy a gyermek holtteste mennyi ideig volt a fagyasztóban, illetve azt sem, hogy mikor és hogyan halhatott meg. Az orvosszakértői hivatal emberölésnek minősítette a fiú halálát – közölte a rendőrség.

A nő másik öt gyermekét kórházba szállították vizsgálatokra, és a gyermekvédelmi szolgálat védelem alá helyezte őket – közölte a rendőrség.

France őrizetben van, a következő meghallgatását július 8-ára tűzték ki – közölte az ügyészség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.