Fára akasztotta fel magát egy férfi Recsk közelében: a polgármester talált rá

Forrás: Shutterstock -
halál öngyilkos Recsk öngyilkosság polgármester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy eltűnt férfi keresésére indultak a recski helyi és környékbeli civilek, meg nem erősített információk szerint az ő holttestére találtak rá. 

Összesen 40 helyi és környékbeli civil indult egy eltűnt férfi keresésére Recsken. Nagy Sándor recski polgármester tájékoztatása szerint szisztematikusan, lépésről lépére vizsgálták át az érintett területet. Hozzátette, ő egy idő után kivált a csapatból, és egy másik útvonalon folytatta a keresést.

Felakasztva találtak egy embert Recsk közelében Forrás: Shutterstock

Dél körül talált rá egy férfi holttestére: az illető felakasztotta magát egy fára a közeli erdő völgyes részén. Búcsúlevelet nem találtak, de egyéb öngyilkosságra utaló jelet sem a közelében. Azonnal értesítették a rendőrséget. Meg nem erősített információk szerint a napokkal korábban eltűnt fiatalember holttestére bukkantak, akinek a keresésre indultak.

A HEOL megkeresésére Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, hogy az Egri Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.