Elvesztette újszülöttjét az ismert tévés: a kórházból vitték haza a csöppséget

kisbaba gyász tragédia Lauren Goodger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert brit televíziós személyiség, Lauren Goodger a napokban adott életet második gyermekének, viszont nem sokáig élvezhették a családi idillt, ugyanis bekövetkezett az, amelytől minden szülő retteg.

Lauren saját közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy elvesztette a kislányát, Lorenát. A tévés elárulta, hogy sem a terhesség alatt, sem a szülés közben nem volt semmiféle komplikáció, kisbabája jól volt és egészségesnek tűnt. A nő követői értetlenül állnak a történtek előtt, ugyanis Lauren nem részletezte, hogy mégis mi okozta gyermeke halálát.

A kismama teljesen összetört, de a család már elkezdte szervezni az alig pár napos gyermek temetését. Megható posztjában Lauren arra kérte a brit média képviselőit, hogy ne zavarják családját a gyászban – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.