halálos gázolás traktor kisfiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még most is képtelen felfogni az édesanya, hogy elvesztette gyermekét. A hároméves kisfiút egy traktor gázolta halálra egy buryi farmon.

Minden szülő legnagyobb rémálma, amit most Leah Speakman és családja érez. Az édesanya hároméves kisfiát elütötte egy traktor, az életét már nem tudták megmenteni.

"Albie egy hihetetlenül szerető, ragaszkodó és gondoskodó kisfiú volt, aki csak azt akarta, hogy mindenki boldog legyen. Annyira érzékeny volt, és azt akarta, hogy mindenki jól legyen, különösen azok, akiket szeretett. Mindannyian sokkal jobban szeretjük Albie-t, mint amit valaha is szavakba tudnánk önteni. Minden hiányozni fog Albie-val kapcsolatban, a hangja, a mosolya, a bőre illata és a kis kezei az arcomon, amikor azt mondja: "Szeretlek, mami lány" - mesélte megtörten az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.