Élő adásban hozták kellemetlen helyzetbe Szabó Zsófit: "Te ezt nem tudod, Zsófika?"

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
Szabó Zsófi ismerkedés kellemetlen helyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Reggeli című műsorában Lakatos Márk és Szabó Zsófi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus volt, őt kérdezték a nyári ismerkedésről. Lakatos Márk azonban már a beszélgetés elején le is csapta a magas labdát.

"Zsófika, te nemsokára mész nyaralni. Szeretnélek megkérdezni, hogy esetleg valami szerelem lehet-e majd ott, ahova mész, és ha igen, akkor mit fogsz ezzel az egész élménnyel kezdeni?" - érdeklődött Lakatos. Zsófi azonnal helyre is tette, egyértelmű választ adott: "Biztosan nem!"

Szabó Zsófit élő adásban hozták kellemetlen helyzetbe Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

Később azonban megkérdezte Krisztát, hogy milyen típusú férfiakat érdemes kerülni a nyaralások során. Márk erre nevetve rácsodálkozott: "Te ezt nem tudod, Zsófika?" Hevesi Kriszta is nevetve jegyezte meg: "Zsófikám, te semmiből nem tanulsz!"

Pár napja arról szóltak a hírek, hogy egy ismert magyar zenész szeretne Szabó Zsófi közelébe férkőzni. Zsófihoz hasonlóan ő is a közelmúltban szakított a párjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.