Előkerült egy videó a 20 éves magyar lány tragédiájáról, akit Londonban holtan találtak

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság A. Ágnes London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves A. Ágnest Londonban holtan találták. A gyanú szerint egy 64 éves férfi, N. Paizan végzett vele, egy elektromos fűrésszel többször fejbeverte. A rendőrség most megrázó felvételeket tett közzé az esetről.

N. Paizan gazdag volt ugyan, mégis embertelen körülmények között, egy konténerben élt. Itt történt a gyilkosság is. Paizan tagadta tettét, az esküdtszék azonban bűnösnek találta.

Egy autókereskedés dolgozói a gyilkosság előtti hónapokban többször látták együtt Paizant és Ágnest. A lány a gyilkosság napján azt mondta a párjának, hogy dolgozni megy, de közben Paizannal találkozott egy kávézóban, majd a férfi autójával együtt távoztak. A tárgyaláson bemutattak egy kamerafelvételt, amin látszik, hogy bemennek a férfi otthonául szolgáló konténerbe.

Paizant később látták, amint egy kútnál lemossa magáról a vért, majd a konténerből pár dolgot a kocsijába pakolt. A cuccok között volt Ágnes fehér bundája és rózsaszín cipője, egy szőnyeg és egy kerekes kuka is. A holttestet egy éjszakára az utóban hagyta, majd másnap elvitte a holttestet abba a parkba, ahol később a lányt megtalálták. A patológus szerint Ágnes legalább húsz, a fejére mért ütés okozta - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.