Borzalom: emésztőgödörbe fulladt Sóvárad polgármestere és lánya

Forrás: Shutterstock -
Sóvárad polgármester tragédia fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmentési kísérlet áldozata lett a székelyföldi Sóvárad polgármestere és lánya - közölte csütörtökön a Maszol.ro portál.

Sóváradon szerda este négy embert emeltek ki egy emésztőgödörből, de csak az egyikük életét sikerült megmenteni. Egy 48 és egy 59 éves férfi, valamint egy 32 éves nő életét vesztette - közölte a katasztrófavédelem Maros megyei felügyelősége.

A Maszol.ro híradása szerint egy sóváradi férfi a pöcegödre kitakarításához kért segítséget egy szomszédjától, aki azonban a föld alatti zárt tartályban eszméletét vesztette a tartályban keletkező gázok hatására. Őt próbálta menteni a polgármester, később a lánya, majd az ingatlan tulajdonosa is, de ők is elájultak és a gödörben maradtak. A helyszínre hívott mentőknek már csak a tulajdonost sikerült újraéleszteniük.

Bíró Csaba 2016 óta volt a Maros megyei Sóvárad polgármestere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.