Az egész világot lázban tartotta Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási pere, mely nagy meglepetésre a színész győzelmével ért véget. A bíróság ugyanis A Karib-tenger kalózai filmek sztárjának adott igazat és többmilliós kártérítés kifizetésére ítélte exfeleségét.

Amber Heard és jogi képviselői azonban az ítélet meghozatalának pillanatában közölték, hogy fellebbezni fognak a döntés ellen. A hivatalos papírokat végül most csütörtökön nyújtották be a virginiai Fairfax megyében, mivel szerintük a bíróság az első kiegészítéssel szembeni hibákat követett el, így nem született igazságos és tisztességes ítélet.

Forrás: MTI/EPA/Reuters Pool/Evelyn Hockstein

Heard és ügyvédi csapatának legfőbb érve, hogy az egyik esküdt jogtalanul vett részt a tárgyaláson, mivel szerintük nem a fiú, hanem édesapja kapta meg a behívót. A bíró azonban már korábban is megállapította, hogy nem történt csalás a névazonosság kapcsán, ami azért merülhetett fel, mivel az idézésben csak a név szerepel, születési dátum nélkül.

Johnny Depp csapata azonban nem aggódik a fellebbezés miatt, ugyanis az esküdtszék a hathetes tárgyalás során részletekbe menően megvizsgálhatta a bizonyítékokat és egyhangú ítéletet hoztak – írja a TMZ.