"Mindannyian nagyon szurkolunk Atikának" - Veres Mónika is megszólalt a Curtis-botránnyal kapcsolatban

Forrás: Veres Mónika Nika / Facebook -
Nika Majka Veres Mónika Majoros Péter fellépés Curtis botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júliusban bombaként robbant a hír, hogy évekkel a botrány után ismét szétszakadt Curtis és Majka formációja, a rapperek pedig külön utakon folytatják tovább a zenélést. A döntést követően beindult a találgatás, vajon mi vezethetett a szakításhoz, és sokan úgy vélték, hogy Curtis ismét a drogokhoz nyúlhatott.

Alig pár nappal a szakítás bejelentése után Curtis nem jelent meg az egyik saját koncertjén és a szervezőknek gyorsan át kellett alakítaniuk a programot. Így ugrott be a rapper helyére Kulcsár Edina szerelme, G.w.M és tartotta meg ő a beígért koncertet. Félve attól, hogy Curtis nem jelenik meg, az egyik soron következő fellépését a szervezők mondták le.

Curtis sokáig hallgatott, majd nemrég hosszan beszélt arról, valójában mi is vezetett a Majkával való szakításához. Részleteket nem árult el, de leszögezte, hogy nem esett vissza, nem nyúlt ismét a drogokhoz, viszont ő hozta meg a döntést, hogy legyen vége a közös munkának. Mint mondja, mikor összeálltak, lefektettek pár szabályt, de ezek egyike sem teljesült.

A rapper nyilatkozatát olvasta Majka is, aki saját közösségi médiás oldalán reagált Curtis vádjaira.

Veres Mónika Nika Forrás: Veres Mónika Nika / Facebook

Majkát nagyon rosszul érintették Curtis szavai, ezt megerősítette az egyik zenésztárs, aki jól ismeri mindkét férfit. Az illető szerint régóta megvolt a feszültség a két rapper között, ám a különválásuk nemcsak őket, hanem a többi stábtagot, így a banda énekesnőjét is rosszul érintette. Veres Mónika, vagy becenevén Nika is nehezen élte meg, hogy vége a közös munkának.

– idézi Nika szavait az Origo, aki a Palikék Vilába by Manna műsorában mesélt a botrányról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.