Majka nem hagyta szó nélkül Curtis nyilatkozatát: "Nehéz most csendben maradni..."

Fotó: Polyák Attila - Origo -
barátság koncert Majka fellépés Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart ma reggel Curtis friss nyilatkozata, amelyben elmondja, mi vezetett valójában ahhoz, hogy Majkával szétváltak az útjaik.

Rengeteg pletyka felröppent azzal kapcsolatban, pontosan mi vezetett ahhoz, hogy Majka és Curtis többet nem lépnek együtt színpadra.A rapper most cáfolta, hogy a kábítószer miatt született meg ez a döntés, és tiszta vizet öntött a pohárba.

A nyilatkozatában azt mondta: megunta, hogy a második ember volt hosszú éveken át, ezért úgy érezte, itt az ideje, hogy egedül folytassa karrierjét.

"Amikor megbeszéltük Petivel, hogy újra összeállunk, lefektettünk néhány szabályt, alapvetéseket, de végül ezek egyike sem teljesült.

Aztán amikor hétről hétre azzal szembesülsz, hogy semmi nem valósul meg abból, amit szeretnél, és folyamatosan bántják a lelked, ezt jogosan érzed igazságtalannak.

És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak, és ez gyűlik, egyre csak gyűlik benned..."

-mondta Curtis.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Majka nem hagyta szó nélkül barátja szavait, és egy Facebook-posztban reagált Curtis magyarázkodására.

"Sokat gondolkodtam, mit lehet mondani a mai Bors cikk után, de aztán rájöttem hogy az idő majd rendbe teszi a dolgokat. Önmagam kozmetikázása miatt nem vagyok hajlandó olyan dolgokat nyilatkozni, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal.

A teljes igazságot meg egyszerűen nem vagyok hajlandó elmondani, mert azzal oda rúgnék, ahol most éppenhogy segítségre lenne szükség.

Aki ismer, tudja,hogy mennyire nem tudom elviselni, ha valótlant állítanak rólam, vagy azokról az emberekről akiket szeretek, éppen ezért nehéz most egy olyan nagypofájú csávónak, mint én, csendben maradni.
Az egyetlen félelmem,hogy ennek az interjúnak pár hét múlva egész más olvasata lesz, ha megint csalódott emberek tömkelege kéri számon a koncertszervezőket. Ne így legyen...

Sok sikert mindenhez. ❤️❤️ Talán a kettőnk kapcsolatában én vagyok az egyetlen, aki ezt tiszta szívből kívánja!!!"

-áll a posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.