Újabb fejlemények a csepregi gyermekgyilkosság ügyében: őrizetbe vettek két embert

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
csepregi gyerekgyilkosság gyanúsított Csepreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberölés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek két embert a csepregi gyerekhalál ügyében - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Február 8-án értesítették a rendőrséget arról, hogy egy csepregi családi házban gyerekholttestet találtak. Lapértesülések szerint az áldozat egy két és fél éves kisfiú volt, aki négy testvérével és szüleivel lakott együtt.

Holttestet találtak egy családi házban Csepregen Fotó: Csudai Sándor - Origo


Az ismeretlen tettessel szemben indult nyomozás során márciusban egy nőt és egy férfit gondatlanságból elkövetett emberölés és kiskorú veszélyeztetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki - olvasható a Police.hu oldalon.

A rendőrség tájékoztatása szerint az igazságügyi szakértői vélemények és a nyomozás eredményeként kedden emberölés minősített esete, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.