Elcsábította 13 éves diákját egy tanárnő: a viszony 3 éven át tartott

Forrás: Shutterstock -
tanár-diák viszony kiskorú megrontása terhesség börtön szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tanárnő terhességére tekintettel csak 60 nap börtönt kapott a bűncselekményért, de a kéthónapos börtönbüntetés mellett 10 év próbaidőre ítélték. 

A börtön és a próbaidő mellett a 32 éves Marka Bodine-t szexuális bűnelkövetőként is regisztrálták, terápián kell résztvennie.

Bodine-t még 2021 áprilisában tartóztatták le 14 év alatti gyermek elleni folyamatos szexuális zaklatás miatt, miután a tanárnő panaszt tett az iskola igazgatójának, hogy egy volt diákja zaklatta őt.

Forrás: Shutterstock

Bodine azt mondta az igazgatónak, hogy az akkor 13 éves volt diák azzal fenyegetőzött, hogy bántani fogja magát, ezenkívül azt állította, hogy a gyerek valahogy hozzáfért a róla készült privát fotókhoz, és manipulálta azokat.

A vizsgálat során az egykori diák elmondta, hogy a tanárnő a válása után összebarátkozott vele egy online videojátékon keresztül. Kezdetben csak sms-üzeneteket váltottak, majd nem sokkal ezután szexuális tartalmú képeket és videókat cseréltek.

A fiú és a pedofil pedagógus 2018-ban, nem sokkal az áldozat 13. születésnapja után kezdtek szexelni. A diák a rendőrségnek azt mondta, hogy a viszonyuk több mint két évig tartott. Emellett azt is állította, hogy többször szexeltek az osztályteremben és Bodine autójában is.

Bodine májusban bűnösnek vallotta magát egy 14 év alatti gyermek elleni folyamatos szexuális zaklatásban, de annak ellenére, hogy kedden elítélték, nincs börtönben, mivel terhes, és hamarosan szülni fog. A nőnek 2023. június 5-ig kell jelentkeznie a börtönben, ahol a 60 napos büntetését letölti majd.

A 32 éves pedagógus gyermekének nem a volt diákja az apja - írja a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.