A következő héten meleg lesz, de sok csapadékra is lehet számítani. 

Kedd
Reggelig erősen felhős lesz az ég, és szórványosan lesznek záporok, zivatarok. Napközben északnyugat felől csökken a felhőzet, de a Tiszántúlon még késő délutánig lehet csapadék. Az északkeleti szél megélénkül. 26 és 32 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda
A sok napsütést gomolyfelhők zavarják, de inkább csak északkeleten fordul elő zápor. Az északkeleti szél nagy területen lesz erős. 25 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Fotó: Csudai Sándor - Origo


Csütörtök
Eleinte napos idő valószínű, majd déltől északkelet, kelet felől erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és a Dunántúlon többfelé, máshol elszórtan alakulnak ki zivatarok, záporok. Sokfelé lesz erős az északkeleti szél. 26-31 fok lesz délután.


Péntek
Napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Főleg délutántól fordulnak elő záporok, zivatarok. 31-32 fok köré melegszik a levegő. Már csak élénk lökések kísérik az északkeleti szelet.


Szombat
A gyakran erősen felhős égből szórványosan fordul elő zápor, zivatar. 30-35 fokos maximum valószínű. A szél északnyugatira fordul és megerősödik - írja a Köpönyeg