Záporok, zivataros és erős szél: erre számíts a következő napokban

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
zivatar augusztus zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő héten meleg lesz, de sok csapadékra is lehet számítani. 

Kedd


Reggelig erősen felhős lesz az ég, és szórványosan lesznek záporok, zivatarok. Napközben északnyugat felől csökken a felhőzet, de a Tiszántúlon még késő délutánig lehet csapadék. Az északkeleti szél megélénkül. 26 és 32 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda


A sok napsütést gomolyfelhők zavarják, de inkább csak északkeleten fordul elő zápor. Az északkeleti szél nagy területen lesz erős. 25 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Fotó: Csudai Sándor - Origo


Csütörtök


Eleinte napos idő valószínű, majd déltől északkelet, kelet felől erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és a Dunántúlon többfelé, máshol elszórtan alakulnak ki zivatarok, záporok. Sokfelé lesz erős az északkeleti szél. 26-31 fok lesz délután.


Péntek


Napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Főleg délutántól fordulnak elő záporok, zivatarok. 31-32 fok köré melegszik a levegő. Már csak élénk lökések kísérik az északkeleti szelet.


Szombat


A gyakran erősen felhős égből szórványosan fordul elő zápor, zivatar. 30-35 fokos maximum valószínű. A szél északnyugatira fordul és megerősödik - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.