Zenekara jelentette be a hírt: elhunyt a világhírű basszusgitáros

halál gyász The Pogues Darryl Hunt basszusgitáros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
72 éves korában elhunyt Darryl Hunt, a kelta punkot játszó zenekar, a The Pogues basszusgitárosa. Az együttes a Twitteren közölte a szomorú hírt.

Hunt 72 éves korában, hétfő délután halt meg Londonban.

Az 1982-ben alakult zenekar egy fekete-fehér fotóval adózott Hunt emlékének, amelyen a basszusgitáros egy gitártokkal a kezében látható. A felvétel mellékleteként idéztek a basszusgitáros által írt Love You 'Till The End dalszövegéből is: "Tudom szeretnéd, ha lélegzethez jutnék/ Szeretlek mindhalálig".

A banda frontembere, Shane MacGowan külön bejegyzésében csodálatos barátnak és nagyszerű basszusgitárosnak nevezte Huntot, hozzátéve, hogy mindannyian hiányolni fogják.

A zenész és dalszövegíró az angliai Hampshire-ben született 1950. május 4-én. 1986-ban kezdett zenélni a The Pogues soraiban, korábban a kocsmazenéket játszó Plummet Airlines és a The Favourites zenekarok tagja volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.