Shane Tusup hasonmásával reklámozzák az egyik ismert sörmárkát

sörösdoboz staropramen sör Shane Tusup reklám Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nők százai vonzódnak a hazánkban élő amerikai úszóedzőhöz, aki pár hónapja ismét szingliként járja a pesti éjszakát. Shane Tusuppal azonban már nemcsak a bárokban és szórakozóhelyeken, hanem a boltokban is összefuthatunk.

Az egyik ismert és kedvelt cseh sörmárka dobozán ugyanis Shane Tusup hasonmása látható. A csomagoláson szereplő sármos alaknak hátra van fésülve a haja, akárcsak Hosszú Katina és Szabó Zsófi exének, emellett a figurának is olyan fazonú szakálla van, mint Shane-nek. A hasonlóság nem kerülte el Tusup figyelmét sem.

Shane Tusup Forrás: Shane Tusup, Instagram

Az úszóedző, akire nemrég majdnem rátámadt egy medve, az Instagram-oldalán is megosztotta a fotót, amelyen a "saját magát" ábrázoló sörösdoboz látható. A hasonlóság természetesen nem lehetett szándékos, de Shane is jól szórakozott azon, hogy ezentúl bárki kézbe foghatja őt, és akár le is emelhetik a boltok polcairól.

A sörösdobozról készült fotót ide kattintva találjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.