Minél több területet foglal el az emberiség, annál nagyobb eséllyel zavarjuk meg a vadállatok természetes élőhelyeit. Ezért is fordulhat elő, hogy ezek az élőlények egyre közelebb merészkednek az emberekhez, ám ez nem jelenti azt, hogy megszelídültek volna.

A vadállatok vadságát Hosszú Katinka exférje és Szabó Zsófi egykori vőlegénye is megtapasztalhatta. Az úszóedző barátaival jelenleg Erdélyben utazgat, és az út mellett összefutottak egy barna medvével. Az állatkerteken kívül ritkán találkozhatunk ezzel az állattal, nem csoda, hogy Shane Tusup rögtön videózni is kezdte az út szélén sétáló medvét.

A felvételen jól hallható, ahogy magyarul beszél az állathoz, aki eleinte békésen követi őket, majd hirtelen irányt vált és nekilendül Shane irányába. Az úszóedzőnek az volt a szerencséje, hogy autóban ült barátaival, így a medve nem tudta megsérteni. A videó mellé megjegyzésként annyit írt, hogy biztosan nem Micimackó az állat neve, és felhívta a követői figyelmét, hogy legyenek óvatosak, ha az erdőkben medvékkel találkoznak.