Kobe Bryant özvegye retteg, hogy kiszivárognak a fotók férje és lánya holttestéről

Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Kevork Djansezian -
fotók pánikroham Kobe Bryant özvegye Kobe Bryant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kobe Bryant özvegye, Vanessa Bryant két évvel ezelőtt vesztette el szeretett férjét és lányát, mikor az őket szállító helikopter Los Angeles közelében lezuhant. Az asszony négy Los Angeles-i rendőrt perelt be személyiségi jogok megsértése miatt, miután nyilvánosságra kerültek a baleset helyszínén készült fotók. 

Vanessa Bryant a tragédia után egy hónappal szembesült azzal, hogy a baleset helyszínén készült képek kiszivárogtak. A helyszínre érkező rendőrök és tűzoltók több fotót is készítettek az áldozatok, köztük a világhírű kosárlabdázó férje és annak lánya holttestéről. Ezek a képek rövid időn belül szétterjedtek a rendőrségen.

Vanessa nagyon dühös lett a férje emlékének gyalázóira Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Kevork Djansezian

A történtek után az özvegy négy Los Angeles-i rendőrt perelt be személyiségi jogok megsértése miatt. Azonban a négy feljelentett rendőr közül egyik sem vett részt a baleset utáni vizsgálatban - írja a SkyNews.

Vanessát azóta is pánikrohamok gyötrik.

"Mindennap attól félek, hogy felugrik egy ilyen kép a közösségi médiában. Félek, hogy ha lányaim felmennek az oldalakra, felbukkannak ezek"

- mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.