Tóth Gabi megelégelte a támadásokat, könnyek között nyilatkozott arról, milyen sok fenyegetést kapott.

Tóth Gabi az Eucharisztikus világkongresszus óta érzi úgy, hogy folyamatosan bántják és támadják az emberek, holott ő már korábban is beszélt a hitéről, soha nem rejtette véka alá. Kislánya érkezésével erősödött fel benne a vallásosság, mivel korábban azt közölték vele az orvosok, hogy nem lehet gyermeke, de 2019-ben mégis teherbe esett.

Tóth Gabi könnyek között nyilatkozott a támadásokrólForrás: TV2

"Mi ez, ha nem az Isten műve? (...) Hogy forduljak Isten ellen, amikor engem megajándékozott egy élettel?" - kérdezte Gabi, aki várandóssága előtt azt tervezte, hogy talán örökbe fogad majd egy gyermeket, ha eljön az ideje.  Az élet azonban felülírta a terveket, és megérkezett Hannaróza, aki formálta is Gabi személyiségét. Az énekesnő gyerekéért szeretne jó mentális egészségben lenni, de a folyamatos támadások miatt ez egyre nehezebb. Sok fenyegető telefonhívás Gabi menedzseréhez futott be.

"85 halálos fenyegetést kaptunk. Reggel 7 és este 11 között azt hallgatja, hogy hogy haljak meg a gyerekemmel együtt" - mondta a Tények Plusznak Gabi, akit ismert emberek is támadnak. 

"Aki engem álszentnek, köpönyegforgatónak tart, vagy az iskolai végzettségem miatt aláz a közösségi oldalakon, az teljesen hiteltelenné válik, miután azt hirdeti, hogy fogadjuk el egymást" - mondta, ezért visszavonulót fúj egy időre, már ami a közösségi oldalakat illeti.