Tóth Gabi és férje feljelentik azt a kommentelőt, aki a kislányuk halálát kívánta

Forrás: sajtoszoba.tv -
Tóth Gabi Krausz Gábor komment Hannaróza feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben rengeteg támadást kapott közösségi oldalain Tóth Gabi. Az énekesnő, akit hamarosan ismét a képernyőn láthatunk majd a Sztárban Sztár leszek! vadonatúj évadában, nemrég úgy döntött, visszavonul a nyilvánosságtól. A koncertjeit megtartja, de nem posztol többet egyik felületen sem.

A durva támadások eddig a személye és munkássága ellen irányultak, ám a napokban az egyik kommentelő olyan kegyetlenséget írt, amelyet nem hagyhattak szó nélkül. Az illető ugyanis Gabi és alig hároméves kislányának, Hannarózának a halálát kívánta. Az ominózus posztot az énekesnő férje, Krausz Gábor osztotta meg.

Forrás: sajtoszoba.tv

– reagált a séf visszafogottan a férfi kommentelő üzenetére. A házaspárt megkereste a Tények, a menedzserük pedig elárulta a portálnak, hogy haladéktalanul megteszik a feljelentést az illető ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.