Kolléganőjének feszült Gáspár Laci: itt a videó a parázs szóváltásról

Forrás: RTL Sajtóklub -
X-Faktor videó előzetes Gáspár Laci Herceg Erika RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokkal ezelőtt került fel az internetre az a videó, melyben az ismert énekes, Gáspár Laci egy szórakozóhelyen magából kikelve ordítozik. Az esetre másképp emlékszik a mentor és a bár személyzete is, és most egy újabb felvétel látott napvilágot.

Ez nem a bárban készült, hanem a napokon belül induló X-Faktor forgatásán, ahol Gáspár Laci összeszólalkozott kolléganőjével, az idei évad új mentorával. A kárpátaljai születésű Herceg Erika most először lesz látható a magyar képernyőkön, és rögtön kisebb balhéval mutatkozott be. Az énekesnő ugyanis vitába keveredett mentortársával.

Gáspár Laci Forrás: RTL Sajtóklub

– tette fel a kérdést Erika a Bors szerint az X-Faktor szombati adásának előzetesében, mire zsűritársa, Gáspár Laci a következőképpen reagált a videó szerint:

Nem tudni, mi vagy ki válthatta ki a nézeteltérést és a vitát a két énekes között, ha valóban ebben a sorrendben hangzottak el a fenti mondatok. A videót ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.