Elragadta a hullám az Angliában élő magyar nőt: újraélesztés után vesztette életét

Anglia magyar nő újraélesztés tragédia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő és párja pihenni érkezett a kelet-sussexi Eastboune tengerparti részéhez, és ott szerették volna megnézni a környék nevezetes látnivalóit. Ezek közé tartozik a Belle Tout nevű világítótorony, melyről a lehető legjobb fotót szerették volna elkészíteni.

Mango Dóra és kedvese ellátogatott Beachy Headbe, ahol a hatalmas sziklák alatt sétálgattak. A dagállyal azonban nem számoltak: a víz gyorsan közeledett feléjük és csapdába estek. A magyar származású lány felmászott egy nagyobb sziklára, párja, Jerry pedig a parta úszott, hogy segítséget kérjen. Egy nagy hullám viszont lecsapott a magányosan várakozó nőre.

– idézte a Ripost az október 24-én szerencsétlenül járt magyar lány barátját.

Az életmentők a vízben sodródva találták meg Dórát, akit a parton újraélesztettek, de a lány a kórházban életét vesztette. A szakértők szerint baleset történt, és a halál okaként fulladást állapítottak meg. A lap kiemeli, hogy az eset idején mindössze krétával írt táblák figyelmeztettek a veszélyre, ám azóta már rendes jelzésekre cserélték ezeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.