"Menjél le te!" - Összeszólalkozott Gáspár Laci és ByeAlex

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
X-Faktor vicces jelenet Gáspár Laci ByeAlex RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt hét Gáspár Laci bulizós botrányvideója miatt volt hangos, így sokan kíváncsian várták, a zenész okoz-e újabb balhét a múlt szombaton elindult X-Faktor új évadában. Az előzetesek alapján jogosan számíthattunk arra, hogy az énekes vitába száll majd mentortársaival.

Erre végül nem az egyik versenyző, hanem a mentorasztalhoz beállított egyik szék miatt került sor. Gáspár Laci ülése ugyanis a többiekénél jóval alacsonyabbra volt engedve, amely meg is lepte az énekest. Először az új mentor, Herceg Erika sietett Laci segítségére, majd mikor neki sem sikerült beállítania a megfelelő magasságot, az egyik technikus emelte fel a széket.

Forrás: Facebook/Gáspár Laci

Az új magasság azonban kissé zavarta a közvetlenül Gáspár Laci mellett ülő ByeAlexet, aki viccesen megjegyezte, hogy mentortársa túl magasra tette magát, és kérte, hogy üljön lejjebb. Laci erre felcsattant:

– mondta az énekes, de ő sem bírta visszatartani a mosolyát, ahogy az a videóban is látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.