Külföldön kezdene új életet Molnár Anikó: ennyiért árulja telkét

instagram.com/molnaraniko11/ -
külföld telek Új élet Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó a közösségi oldalán adott fel egy hirdetést, amelyben a pomázi otthona mögötti telket árulja.

Az egykori Nagy Ő a posztban azt írja, hosszas vívódás után döntött úgy, hogy eladja a háza mögötti telket, ami a Dunakanyar bejáratánál, Pomáz kertvárosi részében található. Anikó 29 millió forintos irányárt adott meg, és a Blikk úgy tudja, már vannak is komoly érdeklődők.

"1984 óta lakunk ebben a házban az édesanyámmal, és azóta csak teher a hátsó rész. Nem használjuk, csak a gond van vele, amikor le kell nyírni a füvet. Korábban azt terveztük, hogy egy medencét csinálunk oda, de a mostani árak mellett erről lemondtunk" – mesélte Anikó a lapnak.

instagram.com/molnaraniko11/

"Ez a pénz elég lesz arra, hogy rendezzük a hitelünket és korszerűsítsük a ház belső fűtés- és áramrendszerét, ezzel csökkentve a rezsit. A kertet majd elkerítjük, és osztott telekként szeretnénk bejegyeztetni. Bárki veszi is meg, jól jár vele"

mondta Anikó, aki azt sem tartja kizártnak, hogy pár év múlva a pomázi házat is eladja, és külföldön kezd új életet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.