Erős lehűlés és eső várható a következő napokban. 

Péntek

Északon erősen, délen borult lesz az ég. Főleg a reggeli, illetve a délutáni, esti órákban számíthatunk esőre, záporra. 15 és 23 fok között alakul a hőmérséklet. Az északnyugati szél megélénkül.

Szombat

Borult lesz az ég. Az északnyugati területeken csak elszórtan, máshol sokfelé várható kiadós eső, záporeső. Nagy területen erősödik meg az északnyugati szél. Mindössze 12 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk. Borongós őszi időnk lesz.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Vasárnap

Eleinte keleten még sokfelé lesz esőzés, majd északnyugat felől - a sokfelé viharossá fokozódó szél hatására - csökken felhőzet, és a felhőátvonulásokból futó záporok fordulnak elő. 15 fok körül valószínű a csúcsérték.

Hétfő

Északnyugat felől gyakran növekszik meg a felhőzet, és főleg a nap első felében többfelé alakul ki eső, zápor. Erős, olykor viharos lesz a szél. 12 és 17 fok között alakul a maximum.

Kedd

Marad a borongós, szeles, őszi idő. Délelőtt gyengén, délután erősen felhős lesz az ég, és szórványosan újabb eső, zápor lehet. Délután 15-17 fok ígérkezik - írja a Köpönyeg