Demcsák Zsuzsa Money or Love - Fogadj a szerelemre! Alex (Money or Love)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken este máris távoznia kellett a Money or Love egyik szereplőjének. Hogy ki lesz az, arra számítani lehetett, ugyanis Alex kapcsolata a többi fiúval enyhén szólva se volt zökkenőmentes. 

Két hét után kiesett egy szereplő a TV2 Money or Love műsorából. A legtöbben Alex és Zotya távozására szavaztak; Bazsi döntött, így az előbbinek kellett elhagynia a házat.

SuperTV2

"Nem gondoltam volna, hogy ma ilyen döntő szerepben leszek... Alexszal a viszonyunk nem úgy indult, ahogy kellett volna, de rendeztem vele mindent. Viszont Zotya itt olyan nekem, mint a nagy tesóm, úgyhogy Alex megy haza, Zotyával meg ma vacsizunk egy komolyat" - indokolt Bazsi.

Demcsák Zsuzsa műsorvezető bejelentette, hogy új fiú érkezése várható, és hozzátette: mivel a játékban bármi lehetséges, előfordulhat még az is, hogy Alex is visszatér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.