Az Emanuelle előadója, a népszerű színész-énekes négy évvel ezelőtt, tíz évnyi házasság után vált el feleségétől. Gergely Róbert sokáig úgy hitte, már nem lesz esélye egy újabb, nagy szerelemre, de a sors megajándékozta egy újabb párkapcsolattal.

Gergely Róbert hamarosan eléri a nyugdíjkorhatárt, ám nem gondolkodik a visszavonuláson, és mindaddig koncertezne, amíg tud értéket és szeretetet közvetíteni a rajongói felé. Egy friss beszélgetés során pedig azt is elárulta, hogy nemcsak ad, hanem kap is szeretetet, ugyanis már nem magányos.

Gergely RóbertForrás: TV2 Sajtószoba

A szerelem nyilván nem könnyű kérdés. Amíg fiatalabb voltam, nyíltan beszéltem a szerelmi életemről, megtapasztaltam ennek a jó és a rossz oldalát egyaránt. Manapság igyekszem az életem ezen területét magamnak megőrizni. Magunknak, hiszen talán annyit elárulhatok, hogy nem magányos miszter Emanuelle – ha már így tette fel a kérdést

– mondta Róbert a Star magazinnak, hozzátéve, hogy új párkapcsolata folyamatosan érik, napról napra egyre jobban megismerik egymást új szerelmével. Nem rohannak, és igyekeznek kiélvezni minden közös pillanatot.