A párkapcsolat néhány férfit nem tart vissza attól, hogy félrelépjenek. Egy escort elmondta, miért keresik fel a fizetős nőket.

Bianca Sierra őszintén beszélt az ügyfeleiről: a saját tapasztalatai alapján vonta le a következtetéseket arról, miért fizetnek egyes férfiak a szexért akkor is, ha van egy szerető párjuk.

"Végül is megadod neki a kényelmet, amire vágyik, nincs dolga semmire. Bár szereti a gyerekeket, esze ágában sincs bajlódni velük, még egy hétvégére sem. Ezért marad általában a házasságban a férfi, aki amúgy félrelép. Szeretnek minket, de feltételekkel. De nyugalom, hölgyeim, nem minden férfi csaló. Mindegyik fantáziál róla, és sajnos csak egy százalékuk az, aki rájön, hogy nem éri meg. A vadászatot akarják, nem a zsákmány elejtését, téged viszont már elkaptak" - mondta a nő a TikTokon.

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

"A férfiak többsége nem tud jól kommunikálni. Olyanok, mint a kisfiúk. Ha el is hagynak téged, nem egy jobbért teszik. Hanem egy könnyebbért. Azt hiszik, a feleségük, barátnőjük sosem fogja elhagyni őket, mert ők főnyeremények. Ha úgy érzed, hogy csalnak, akkor csalnak. Ha úgy érzed, hogy hazudnak valamiről, akkor hazudnak valamiről. Ha nem tudsz beszélni a pároddal ezekről a dolgokról, akkor tényleg a párod?" - árulta el.

@bondibrat_ What your husbands have taught me #fyp♬ original sound - Bondibrat