Két autó ütközött az M1-es autópályán: több kilométeres a torlódás

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
M1-es autópálya közlekedés Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így alakul hétfő reggel a közlekedés.

Két személyautó ütközött össze az M1-es autópályán, a Győr felé vezető oldalon Tatabánya téréségében. Az 51-es km-nél egy sávon halad a forgalom. A torlódás körülbelül 2 km-es, a menetidő többlet 15-20 perc.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Erős a forgalom az M3-as autópályán, az M2-es autóúton, az M4-es autóúton és az M7-es autópályán az M0-s autóúti csomópont felé. Sokan haladnak a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 11-es főúton Szentendrétől Budakalász irányába, a 31-es főúton Mende és Maglód között, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont felé.

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös felé vezető oldalon, a 24-es km-nél az M51-es autóúti csomópontban a felhajtó ágon aszfaltoznak, ezért lezárták. Kerülni az M0-s autóúton tovább haladva, az 5-ös főúti csomóponton keresztül lehet az M51-es autóút felé - írja az Útinform.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.