Harsányi Levente az édesanyját gyászolja: "Nem kis idő kellett hozzá, hogy újra egymásra találjunk"

Forrás: Origo -
Harsányi Levente gyász anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Levente elvesztette édesanyját. A műsorvezető őszintén vallott arról, milyen volt a kapcsolatuk.

Harsányi Levente nehéz időszakon megy keresztül: az édesanyja halála beárnyékolja az egyébként jó humoráról és vidám természetéről ismert műsorvezető napjait. A gyászfolyamatról a szerdán megjelenő hot! magazinban mesél Levente.

Harsányi Levente az édesanyját gyászolja

Előbb-utóbb minden ember életében eljön az a nap, hogy meg kell birkóznia a szülei elvesztésével járó fájdalommal. Azonban erre a tragédiára nagyon nehéz felkészülni, és a gyászt mindenki másképpen dolgozza fel.

"Anyukám nagyjából hétéves koromig volt erőteljesen jelen az életemben, aztán a szüleim válását követően ez a szoros kötelék felbomlott vele; édesapám nevelt, és nem kis idő kellett hozzá, hogy újra egymásra találjunk. Az elvesztését megelőző időszakban nagyon jó viszonyt ápoltunk, és próbáltunk minél több időt együtt tölteni" – árulja el Levente a lapban, ahol többek között arról is beszél, hogy mi mindenre ébresztette rá az utóbbi időszak. Keressétek a lapot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.