Végtelenül csalódott a TV2 sztárja, amiért távoznia kellett: "Keresem az okokat"

csalódottság Göghova Tímea Sztárban sztár leszek! kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! első kiesője Göghova Tímea. Az énekesnő nagyon csalódott.

A Sztárban sztár leszek! első élő show-jából Göghova Tímeának kellett távoznia, az énekesnő pedig végtelenül csalódott az eredmény miatt, ugyanis nagyon szeretett volna még bizonyítani, és sok-sok előadó bőrébe bújni. Erre azonban a nézők nem adtak neki lehetőséget, ő pedig keresi az okokat, mert nem találta olyan rossznak a produkcióját.

Így búcsúzott Gabi a versenyzőjétől, Timitől Forrás: Life.hu

"Szerintem a produkció nem volt rossz annyira, hogy kipottyanjak a versenyből. A középdöntő és a válogató alatt is elég jó volt a produkcióm. Én már csak olyanra tudok gondolni, hogy nem bírnak a nézők engem valami miatt elfogadni. Talán azért, mert Németországban élek kint, hogy mit keresek itt, vagy a nevem. Nem tudom, keresem. Esetleg az is, hogy régóta zenélek, több a tapasztalat... Keresem az okokat, de én nem tudom, hogy a nézők miért nem fogadtak el. Nem vártam, hogy nagyon sok kört fogok végigcsinálni, de nem vártam, hogy az elő körben kiesek" - mondta Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.