Az Ázsia Expressz adásában került felszínre egy több mint húszéves ügy, mely aztán bombaként robbant a médiában. A történet főszereplője Kozso és az akkor még csak szárnyait bontogató zenész, Gáspár Győző.

Gáspár Győző az Ázsia Expressz adásában, az egyik feladat során hozta fel a 24 évvel ezelőtt történt esetet, amikor Kozsónak odaadott egymillió forintot, hogy segítsen neki beindítani saját karrierjét. A showman fiatalon arról ábrándozott, hogy sikeres és híres énekes lesz, és ehhez szó szerint minden forintot összeszedett otthonról.

Gáspár GyőzőForrás: LifeTV

"Megkerestem Kozsót és arra kértem, segítsen nekem. Ő igent mondott és kért tőlem 1 milliót, hogy beindítsa a karrierem. Minden, de tényleg minden pénzt összeszedtem otthon, ami azt jelentette, hogy Bea egy fillér nélkül maradt otthon egy négyéves gyerekkel. Ő hitt bennem, én hittem magamban és mindennél jobban Kozsóban" – mesélte a Borsnak Győző.

Ma már látom, hogy mekkora madár voltam, de már nem is érdekel az a pénz. Szerintem egyébként egy akkoriban beindult bandájára költötte az összeget.

A lap megkereste az Ámokfutók énekesét, Kozsót is, aki röviden reagált a showman vádjaira:

Egy Győzike kijelentést egy tévéműsorban úgy érzem, nekem nincs miért kommentálnom. Nevetségesnek tartom az egészet.