Általános iskolás gyerekek támadtak rá egy középiskolásra: egy vascsővel verték fejbe

Forrás: Shutterstock -
iskolai agresszió támadás iskolai erőszak Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb brutális iskolai támadás történt, ezúttal a felvidéki Gúta városában. Az iskolából hazafelé tartó középiskolás diákokat 12-14 éves fiatalok támadtak meg: az egyik fiút hátulról vágták fejbe egy vasrúddal.

Nemrég adtunk hírt a budai elitiskolában történt iskolai késelésről, most újabb borzalomról érkezett hír. A csendes felvidéki Gútán általános és középiskolás fiatalok estek egymásnak, a vitát azzal zárták, hogy az egyik diákot vasrúddal verték fejbe.

A Bors elérte a gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola tulajdonosát és az egyik tanítónőjét, akik elmesélték, mi történt.

"Két diákunk a tanítás utána a buszmegálló felé sétált, mert ők Léva környékiek, ám útközben szóváltásba keveredtek három általános iskolás gyerekkel.

Szó szót követett, majd az egyik tanulónknak nekiugrott a három alapiskolás diák és lenyomták a földre. A fiúk elmondása szerint kés szerű tárgy is volt a támadóiknál.

Érdekes az, hogy senki nem tett semmit, hiszen fényes nappal, a belváros egyik forgalmas részén történt mindez. Ezek után a diákjaink közül az egyik felszállt a buszra és hazaindult, míg a másik fiú összefutott egy harmadik diákunkkal, akinek elmesélte a történteket.A fiú nagyon dühös lett a hallottaktól és igyekezett számonkérni a támadókat, akik erre úgy reagáltak, hogy hátulról fejbevágták egy vascsővel"

– mesélte a történteket Jóba Mónika tanítónő.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

"A megsérült diákunknak felszakadt a feje, ezért őt a mentő vitte el, de szerencsére már jobban van, beszéltem a szüleivel, akik elmondták, hogy négy öltéssel kellett összevarrni a sebét, és otthon piheni ki a történteket"

– osztotta meg a lappal az iskola tulajdonosa, Szokol Dezső.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.