Borzalmas! Letépte egy 3 éves kislány karját egy medve az állatkertben

Forrás: Pixabay - Bergadder -
medve kislány támadás állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hároméves kislány szüleivel az észak-iraki Kurdisztán régióban található egyik állatkertbe látogatott el. Amikor a medvéhez értek, a gyermek váratlanul benyúlt a kerítésen, a kifutóban lévő állat pedig tőből kitépte a kislány karját.

Minden szülő rémálma, hogy a gyermekével történik valami. Elég egy fél pillanat, amikor nem látjuk őket és már meg is történt a baj. Így történt egy hároméves kislánnyal is, aki a szüleivel ment állatkertbe az észak-iraki Kurdisztán régióban.

Amikor a szülők a gyermekkel a medvékhez értek, a kislány egy váratlan pillanatban átnyúlt a kerítésen, az ott álló medve pedig tőből leharapta a karját. A picit azonnal kórházba szállították, és rögtön meg is műtötték.

Helyi médiajelentések szerint a tisztviselők elrendelték az állatkert ideiglenes bezárását, amíg a vizsgálat, a biztonsági eljárások felülvizsgálata és szigorítása zajlik. A közösségi médiában állítólag megosztottak az irakiak. Néhányan gondatlansággal vádolták a lány szüleit, amiért megengedték neki, hogy átdugja a karját a kerítésen - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.