"Nem volt semmi jele annak, hogy készül valamire" - megszólalt Kabai Lóránt ismerőse

Forrás: Tóth Patrícia -
halál öngyilkos Kabai Lóránt öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családja a rendőrséggel kerestette Kabai Lórántot, de sajnos a művészre holtan találtak rá. Ismerőse, aki az utolsók között látta élve a költőt elmondta, nem volt jele annak, hogy nyomasztaná valami.

Kabai Lórántnak a lakásából veszett nyoma, családja a rendőrséggel kerestette. Sajnos a művészre holtan találtak rá. "Mélyen megrendülve, megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett testvérünk, Kabai Lóránt költő, író, szerkesztő és vizuális művész életének 45. évében tragikus körülmények között elhunyt" - írta a család a többi között a közleményükben. Az utolsók között a Club söröző dolgozója látta élve a művészt, Margó elmondta, Lóránt úgy viselkedett, mint általában.

Forrás: Tóth Patrícia

"Csütörtökön járt itt utoljára. Mosolygott, nem volt semmi jele annak, hogy Lóránt készül valamire, vagy nyomasztja bármi is. Kedélyesen beszélgetett, mint az utóbbi időben legtöbbször" - mondta a Blikknek Margó, aki szerint korábban voltak rosszabb periódusai Lórántnak, de mostanában kiegyensúlyozott volt.

"Évek óta ide járt, hetente többször is betért, néhány lépésre volt a lakása. Az a sarokasztal volt a törzshelye, gyakorta hozta magával a laptopját, és ott, a félhomályban írogatott. A barátaival is itt találkozott, órákig beszélgettek, mindenki szerette őt" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.