Párharc - Varga Viktor kiakadt: "Monoki Lehelék nem értik a verseny lényegét"

tv2 -
Gyenesei Leila Monoki Lehel Párharc (tévéműsor) Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már néhány nap után feszültség uralkodik a Párharc műsorában. Korábban Monoki Lehelék és G.w.M között éleződött ki a helyzet, most pedig Varga Viktor is kiakadt a műsorvezetőre. Szerinte Monoki és párja nem értik, miről szól ez a játék. 

"Idegbeteg vagyok. Nekem kell megmagyarázni olyan dolgokat, ami magától értetődő, ha eljössz egy játékba" - kezdte a társainak Viktor.

"Nem értik a verseny lényegét. Azt hiszik, hogy a versenypályán vannak és csak az ott lévő dolgok működnek. Még engem kezdtek ki, hogy morálisan én meg a Lili vagyunk azok, akik nem játszunk fair playt. Számukra csak az a fair play, hogy a versenypályán A-ból B-be célt érnek. Nem akarják megérteni, hogy miért verődünk csapatokba, hogyan nyírjunk ki egymást, először csapatosan, aztán felzabáljuk egymást" - mondta Viktor Monoki Lehelről és Gyenesei Leiláról.

tv2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.