Lakatos Márk háromszor is meghallgatta Pápai Joci és Majka dalát, majd keményen beleállt a zenészekbe

Forrás: LifeTV -
kritika vélemény videó Lakatos Márk Majka barokk Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk nem fogja vissza magát, ha véleményt kell alkotnia a hazai hírességekről. Legutóbb Tóth Gabin köszörülte a nyelvét, most pedig Pápai Joci és Majka kettőse került a látóterébe.

A stylistnál az verte ki a biztosítékot, hogy Pápai Joci legújabb száma a Barokk címet viseli, miközben szerinte a dalnak semmi köze nincs ehhez a stílustörténeti korszakhoz, mely éppen Lakatos kedvence. Márk többször is meghallgatta a számot, majd egy TikTokra feltöltött videóban kendőzetlen kritikával illette Jocit, Majkát és a számot is.

@lakatosmarkstyle Te tudod mi a Barokk, Csillagszóró? Mondd el Majkáéknak #csillagszoro#nekedbeszeretnémlátni#fyp#fy#foryouba#nekedbe#magyartiktok#barokk#majka#papaijoci♬ eredeti hang - Lakatos Márk

"Ledobtam az ékszíjat, mert azt kell mondanom, hogy a zenének semmi köze nincs a barokkhoz: Pápai Joci ilyen elfuserált gregoriánutánzatokat nyom, a szövegben semmi utalás nincs a barokkra és a videóklip, amiben lehetett volna virítani valamit, az pedig úgy néz ki, mint hogyha egy ilyen szabadon értelmezett Robin Hood, a tolvajok fejedelme című film lett volna... tehát jó néhány évszázaddal arrébb van, mint a barokk" – idézte a Blikk Lakatos Márk videóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.