Kaly Roland a TV2 énekes tehetségkutatójának az egyik nagy esélyese. Habár idén másodjára próbálkozik a műsorral, a tavalyi fiaskó óta hatalmas léptekkel menetel a Sztárban Sztár leszek!-ben a győzelem felé.

Rolandot a műsor óta ostromolják a nők, őt azonban barátnő várja odahaza. Erről először a Life.hu-nak beszélt az énekes, aki nemrég azt is elárulta, hogy mi a civil foglalkozása. A sármos fiatal, mielőtt énekesi babérokra tört volna, a kezével kereste a kenyerét: Kaly Roland ugyanis fodrászként dolgozott, sőt saját szalont is nyitott otthonához közel.

A középsuli alatt kezdtem hajakat vágni, az egyik barátom apjának akksis gépével. Sikerült egészen jó hajakat csinálni, de először csak a nagyon közeli haverokat nyírtam, majd ahogy egyre jobban ment, és engem is egyre jobban érdekelt, az iskola végére már annyian jártak hozzánk, hogy az otthoniak szinte be se jutottak a fürdőszobába

– mesélte nevetve a Life.hu-nak Kaly Roland, aki édesapja tanácsára tanulta ki a szakmát.

Kaly RolandForrás: Tv2

"Hétvégente apáékkal zenéltem, jártunk lagzira, keresztelőre, de hétköznap nem sok dolgom volt, miután vége lett a sulinak. A kanapé egyik sarkáról gurultam a másikra, és egyik nap apa megkérdezte, nem akarom-e kitanulni a fodrászkodást?"

Elvégeztem néhány kurzust és nyitottam egy saját szalont, ennek pont idén lesz három éve. Nagyon jól működik, teljesen kitölti a hétköznapjaimat. Most a műsor alatt sajnos szünetel, de annyira jó család vagyunk a vendégeimmel, hogy megértenek és támogatnak. Remélem, hogy majd visszajönnek, ha hazatérek

– zárta lapunknak adott inerjújában Roland.