Orgiázó fiatalok mellett találta magát egy édesanya és 2 éves kislánya egy pláza mosdójában

Forrás: Shutterstock/Antonio Guillem -
pláza tinédzserek orgia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal édesanya orgiázó kamaszokra nyitott rá, miközben vele volt a kétéves kislánya is. Felháborodva osztotta meg a történetét.

Az édesanya képtelen feldolgozni a traumát, amit a szexelő fiatalok okoztak neki. Épp az ausztrál Ashton Grohn Brisbane városában plázázott, amikor ki akarta cserélni a kislánya pelenkáját. Gyanútlanul benyitott a pelenkázó szobába, de sokkot kapott, amint meglátta az ott szexelő négy kamaszt.

nő, ideges, gondterhelt Forrás: Shutterstock/Antonio Guillem

Miután a fiatalok meglátták, hogy társaságuk van, a nő elmondása szerint káromkodások közepette bevonultak az egyik szoptatásra fenntartott fülkébe, az édesanya pedig kimenekült a kislányával.

"Nem éreztem magam biztonságban, semmit sem mertem mondani nekik. Ők négyen voltak, én meg csak a kislányommal" – elevenítette fel a megrázó pillanatokat az anyuka a Daily Mail Australiának. Hozzátette, ezután szólt a bevásárlóközpont személyzetének, akik kinevették. Végül feljelentést tett a rendőrségen, ahol már komolyan vették. Elmondása szerint soha többé nem fog kíséret nélkül ilyen helyekre benyitni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.