Italozás miatt kérte számon férjét az újfehértói asszony, az életébe került

gyilkosság Újfehértő italozás alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki vita közben halálra késelte feleségét Újfehértón - közölte a főügyészség az MTI-vel.

A vádirat szerint az 51 éves férfi július 28-án alkoholt fogyasztott, amire gyógyszert vett be. Hazaérkező felesége felelősségre vonta az italozás miatt, és azt is kifogásolta, hogy a férje nem mosta el az előző nap használt konyhakést. A nő a kezébe is vette a konyhakést, de azt a vádlott kikapta a kezéből, majd tizennyolcszor megszúrta feleségét a mellkasán és egyéb testrészein - olvasható a közleményben.
A nő sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrség másnap elfogta a férfit, aki azóta is letartóztatásban van. Az ügyészség azt indítványozta, hogy ha a vádlott beismerő vallomást tesz és nem kéri a tárgyalás megtartását, akkor tizenhárom év börtönbüntetésre ítélje a bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.