Üzent Schobert Norbi Rácz Gézának: "Erőt kapsz, erőt adok, és a Jóisten veled van!"

Forrás: Youtube/Géza élete Official -
Rácz Géza üzenet Schobert Norbi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Géza súlyos ételallergia miatt került kórházba, ezért a fogyása is megrekedt. Schobert Norbi üzent a pártfogoltjának. 

Rácz Gézáról a napokban derült ki, hogy súlyos állapotban kellett kórházba szállítani. Elmondta, kiderült, hogy ételallergia okozta a tüneteit, ami miatt egy másik étrendre kellett váltania, így a fogyása is megrekedt. Most Schobert Norbi üzent pártfogoltjának.

Rácz Gézának üzent Schobert Norbi Forrás: Youtube/Géza élete Official

"Kis Barátom! A média lényege a szenzáció. Igaz, augusztusban történt, és most november közepe van. Engem senki nem hívott fel. Az influenzából és idegi alapon történő kezelésed én fizettem, és Istennek hála jól vagy. Félreeszel néha? Gombalevest? Allergiás vagy? Tudjuk. Ha én lefogynám a testem felét, jóllaknék a Daubnerben! Aztán folytatnám tovább. Egy a lényeg. Élsz! 320-szal már nem lennél. Holt pont. Megértem" - írta Norbi.

"Erőt kapsz, erőt adok, és a Jóisten veled van! Jól vagy? Jól! Fele a súlyod? Fele! Kapod az Update szénhidrátcsökkentett menüt? Kapod! Finom? Az! Ne magyarázkodj, és kerüld el ezt a mostani trágárságot. Én sose voltam trágár, de szókimondó voltam. Megbosszulta az élet? Igen. Mondj szépeket, beszélj szépen, és adj hitet annak a több millió túlsúlyos rászorulónak, akire feltettem az életem! Isten áldjon! Szeretlek, Kisfiú!" - idézi Norbit a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.