Kirúgta Schumachert a Haas, mégis komoly lehetőség előtt állhat

Haas forma 1 Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mick Schumacher komoly lehetőség előtt állhat még úgy is, hogy ülés nélkül maradt.

Michael Schumacher fiának nem sikerült igazán kiugró teljesítményt nyújtani az idei idényben sem, így végül a Haas megvált tőle. Ez viszont azt jelenti, hogy Schumacher ülés nélkül maradhat jövőre.

Ez pedig azon múlik, hogy a Williams bár leigazolta Logan Sargeantot, a fiatal amerikainak még nem biztos, hogy meglesz az F1-es induláshoz szükséges szuperlicencpontja, ha pedig ez így lesz, akkor a fiatal német is opció lehet számukra.

Közben pedig felmerült a pletyka, miszerint az autóversenyző a következő évben a Mercedes tartalékpilótájaként folytathatja F1-es pályafutását.

"Nem titok, hogy a Schumacher család a Mercedeshez tartozik, és hogy nagyra értékeljük Micket (...). Tárgyalni fogunk vele a tartalékversenyzői lehetőségről, ha úgy alakulnak a dolgai" - nyilatkozta korábban Toto Woff, a Mercedes csapatfőnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.