Áron alul kelt el Vilmos hercegék esküvői tortájának egy szelete, Károlyéké pedig senkinek sem kellett

Katalin hercegné Vilmos herceg III. Károly esküvői torta Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A walesi hercegi pár, Vilmos és Katalin 11 évvel ezelőtti esküvői tortájának egy darabja - az eredeti csomagolással együtt - a becsült ár alatt, 390 fontért (186 ezer forint) talált vevőre szerdán egy angliai árverésen. A norwichi Keys aukciósház előzőleg 400-600 fontra becsülte a leütési árat.

Vilmos apja, III. Károly király és felesége, Kamilla 2005-ből származó esküvői tortájának egy szeletéért hasonló összeget vártak, ám az nem talált vevőre - közölte a dpa hírügynökséggel a Keys egyik munkatársa.

Vilmos és Katalin 2011 tavaszán házasodott össze Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth


A vártnál jelentősen magasabb árat fizetett egy licitáló a szeptemberben elhunyt II. Erzsébet királynő és tavaly meghalt férje, Fülöp herceg egy fotójáért. A királyi pár aláírásával ellátott portré 980 fontért kelt el.
Egy fotóalbum, amely a királynőről és családtagjairól a Britannia jachton tett látogatásuk alkalmával készült képeket tartalmaz, 400 fontért talált gazdára.

Egy karácsonyi üdvözlőlap az akkor még trónörökös Károly és néhai első felesége, Diana aláírásával, valamint a párt és gyerekeit, Vilmost és Harryt ábrázoló fotóval 440 fontot hozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.