Ment a szurkálódás G.w.M vacsoráján: Edina ki akart menni "bemutatkozni"

TV2 Szuperák Barbara Hal a tortán G.w.M Kulcsár Edina SuperTV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn tért vissza új adásokkal a Hal a tortán, melyből elég sok mindent megtudhattunk Kulcsár Edina kedveséről, G.w.M-ről. Kiderült többek között, hogy még sohasem szolgálta ki magát az asztalnál, nem szereti, ha nagy darabokra vágják a húst a levesben és még sosem pisilt ülve.

A műsor szerdai adásában a rapper került sorra, neki kellett megvendégelnie a többi hírességet: Kiszel Tündét, Zalatnay Saroltát, Szuperák Barbarát és Győrfi Pált. A mulatóssztár, Jolly kedvese, azaz Barbi azonban kipécézte magának G.w.M-et, aki egy idő után megelégelte a folyamatos szurkálódást és a konyhában panaszkodott kedvesének.

A rappernél az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor Barbi megkérdezte tőle, hogy a felszolgált gesztenyét is ő szedte-e? Kulcsár Edina, aki eközben a konyhában falatozott, meg akarta védeni szerelmét és felajánlotta, hogy kimegy a vendégek közé és "bemutatkozik" nekik, ám a rapper lebeszélte róla.

– mondta a rapper, mire Edina hozzátette, hogy neki még saját ágya sem volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.