Eltűnt egy német férfi Orgoványon: a rendőrség a lakosság segítségét kéri

rendőrség eltűnt Orgovány körözés német férfi eltűnt személy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját otthonából ismeretlen helyre távozott egy Magyarországon élő német férfi, aki egy napja nem adott magáról életjelet.

A kecskeméti rendőrök a lakossághoz fordultak, hogy minél előbb megtalálják a november 28-án, napközben eltűnt német férfit.

Eltűnt Bernhardt Zahn német állampolgár Forrás: police.hu

Az illető, bizonyos Bernhardt Zahn német állampolgár, de orgoványi lakos is egyben. Tartózkodási helye ismeretlen, és a felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Zahn nagyjából 164 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja középhosszú, sötétszürke, benne ezüst melírozott szálakkal. A járása nehézkes, magyarul nem beszél és emiatt zárkózottan viselkedik – írja a police.hu.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.