Két tinédzser lány merészkedett a befagyott tóra, amikor a jég összetört a súlyuk alatt és a vízbe zuhantak. Két srác azonnal a kimentésükre sietett, ám az egyik hősies ifjú elmerült a tóban.

Az eset háladás előtt történt, az amerikai Colorado államban található Crystal Lake-nél. A rokonok elmondása alapján Dyllan Whittenberg nem habozott, és amikor meglátta a jeges vízbe esett fiatalokat, azonnal beugrott a tóba egy másik fiúval együtt, hogy segítsenek a bajba jutott lányokon. A tiniket végül a szomszédok húzták ki tömlők és kötelek segítségével.

Dyllan azonban elmerült és őt nem sikerült kimenteniük. A helyszínre érkező búvárcsapat hozta felszínre a 14 éves fiút, akit azonnal kórházba szállítottak, és a betegágyon feküdve ünnepelte másnap a születésnapját. Az orvosoknak azonban sajnos nem sikerült megmenteniük a fiú életét, aki a rá következő napon feladta a harcot és életét vesztette – írja a Mirror.

Nem ez az első eset, hogy egy gyerek alatt beszakadt a jég idén novemberben az Egyesült Államokban, de a legutóbbi áldozatot még idejében sikerült kimenteni.