Társait próbálta menteni a 14 éves fiú, de elmerült a tóban: születésnapja után vesztette életét

jég befagyott tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két tinédzser lány merészkedett a befagyott tóra, amikor a jég összetört a súlyuk alatt és a vízbe zuhantak. Két srác azonnal a kimentésükre sietett, ám az egyik hősies ifjú elmerült a tóban.

Az eset háladás előtt történt, az amerikai Colorado államban található Crystal Lake-nél. A rokonok elmondása alapján Dyllan Whittenberg nem habozott, és amikor meglátta a jeges vízbe esett fiatalokat, azonnal beugrott a tóba egy másik fiúval együtt, hogy segítsenek a bajba jutott lányokon. A tiniket végül a szomszédok húzták ki tömlők és kötelek segítségével.

Dyllan azonban elmerült és őt nem sikerült kimenteniük. A helyszínre érkező búvárcsapat hozta felszínre a 14 éves fiút, akit azonnal kórházba szállítottak, és a betegágyon feküdve ünnepelte másnap a születésnapját. Az orvosoknak azonban sajnos nem sikerült megmenteniük a fiú életét, aki a rá következő napon feladta a harcot és életét vesztette – írja a Mirror.

Nem ez az első eset, hogy egy gyerek alatt beszakadt a jég idén novemberben az Egyesült Államokban, de a legutóbbi áldozatot még idejében sikerült kimenteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.