"Nem gondoltam volna, hogy gyerek és házasság lesz" - Árpa Attila volt feleségéről nyilatkozott

Forrás: TV2 -
házasság Árpa Attila kapcsolat Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila elárult néhány titkot arról, hogyan indult annak idején Tomán Szabinával a kapcsolata: nem gondolta, hogy házasság lesz belőle.

Árpa Attila A Nagy Ő-ben keresi a szerelemet, a szívéért folyó harcba rengeteg nő beszállt, például Bea is, aki erotikus munkát is vállalt korábban. Habár ez Árpa Attila számára nem imponáló, nem minden kapcsolata kezdődött túlágosan romantikusan, például egykori feleségével, Tomán Szabinával sem, akkor ugyanis csak egyájszakás kalandnak hitte Árpa a viszonyt.

Árpa Attila házasságáról vallott Forrás: TV2

"Tény és való, hogy amikor megláttam, valóban nem gondoltam volna, hogy gyerek és házasság lesz és szerintem ezzel ő is így volt. Egyébként nem hiszek a társkeresőkben, sajnos csak rossz tapasztalataim vannak róla. Hogy a szereplést komolyan gondoltam-e vagy sem? Reménnyel telve indultam neki. Az pedig, hogy megtalálom-e a szerelmet, a műsorból kiderül" - idézi Árpa Attilát a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.