Nemrég győzte le az áttétes rákot a Kispesten elgázolt kutyasétáltató nő

gázolás kutyasétáltatás cserbenhagyásos gázolás Kispest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök néhány nap alatt elfogták azt a sofőrt, aki a XIX. kerületben elütött egy kutyát sétáltató nőt, majd meg sem állt, hanem segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, egy sofőr halálra gázolta, majd cserbenhagyta Évát Kispesten. A 68 éves nő éppen a kutyáját sétáltatta. A nő életéért sokáig küzdöttek a mentők, de olyan súlyosan megsérült, hogy két nappal később elhunyt.

Fia, Patrik képtelen magához térni a tragédia óta, hiszen az édesanyja nem sokkal korábban győzte le az áttétes rákot.

"Annyira hörgött a néni, hogy nagyon. Nagyon hörgött. Mire odaértem, már feküdt és a közteresek hívták a mentőt, meg a rendőrséget. Majdnem egy fél órát próbáltak segíteni rajta" – mondta a még mindig a történtek hatása alatt állva az egyik szemtanú.

A baleset okozója egy 38 éves nő. November 29-én elfogása után kihallgatták, amikor is sokkoló szavakkal próbálta kimagyarázni magát.

"Azt hittem, egy kukát ütöttem el" - mondta a letartóztatása után a rendőröknek a halálos balesetet okozó nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.