Axl Rose hozzávágott egy mikrofont a rajongójához: betörte az orrát

mikrofon Guns N Roses sérülés koncert Axl Rose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Axl Rose a kedd esti koncertjükön a show végén a közönség közé hajította a mikrofonját, ami eltaltált egy nőt.

A nő komoly zúzódásokat szenvedett az arca felé repülő mikrofon miatt. Végül kiposztolta a vele történteket, figyelmeztetve a többi rajongót, hogy a koncertek végén bújjanak fedezékbe.

Rose azóta már reagált az esetre a Twitteren. Azt írta, hogy többé nem dobál mikrofonokat a tömegbe, bár ez már 30 éve a show része.

"Mivel több mint 30 éve dobáljuk a mikrofont a show végén, úgy gondoltuk, hogy ez egy ismert része az előadásunknak, amit a rajongók akartak, hogy így legyen lehetőségük elkapni a mikrofont" - írta, hozzátéve: nem akarják, hogy bárki veszélybe érezze magát a koncertjükön.

Egyébként, ahogy Axl Rose is írja, nem ez volt az első eset, hogy mikrofont dobtak a tömegbe, így pedig valószínű, hogy nem is ez volt az első sérülés, csak ez a közösségi médiának hála, most nagyobb tömegekhez is eljutott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.